Bútorok

ÚJDONSÁG!

VILÁGSZÍNVONALÚ ERMETAL SZIMULÁCIÓS RENDSZEREK ISKOLÁKNAK ÉS TOVÁBBKÉPZő KöZPONTOKNAK! FORDULJON BIZALOMMAL KOLLÉGÁINKHOZ!

Fém fogtechnikai és klinikai bútorok teljes választéka. Speciális fogtechnikai asztalok, szekrények, elszívók, lámpák közül választhat. Fogtechnikai asztalaink teljesen kiépített gáz, levegő és elszívó rendszerrel rendelkeznek, és mindennel felszereltek, amire csak egy fogtechnikusnak szüksége lehet. Klinikai bútoraink praktikus és exkluzív kivitelüknek köszönhetően híven szolgálják a professzionális fogászati rendelők igényeit. Egyéni megoldások. Tartósság és megbízhatóság elérhető áron.

Klinikai bútorok:

· Exkluzív klinikai bútorok
· D – szériás klinikai bútorok
· Klinikai kompozíciók

Fogtechnikai bútorok:

· LAB – 21 fogtechnikusi szekrények, gipszelők
· E – szériás fogtechnikusi szekrények
· M- szériás fogtechnikusi asztalok
· Fogtechnikai labor kompozíciók
· Klinikai és technikusi székek

A katalógusunkban szereplő fogtechnikai és fogászati modulok fantázia és igény szerint kombinálhatóak. Tekintse meg az Ermetal laboratóriumi és klinikai kompozíciókat, melyek ötletet adhatnak és alapul szolgálhatnak a fogászati klinika vagy fogtechnikai labor berendezéséhez.

Bútorainkra és a tartozékokra 2 év garanciát vállalunk. A bútorok laminált, tömör kemény fa, illetve kompakt extra kemény, ellenálló munkafelülettel is megrendelhetőek, továbbá kizárólag fém ill. acél szerkezettel készülnek.

Pár szó a gyárról:

A gyár Ankarában, Törökországban található, továbbá Kölnben, Németországban is rendelkezik egy nagyobb raktár és egy kisebb gyárrésszel. Éppen ezért a klinikai és fogtechnikai bútorok az alapanyagok és a szerkezet minőségét tekintve is megfelelnek a legmagasabb német követelményeknek.

Ermetal fő profilja magas minőségű fém klinikai és fogtechnikai bútorok gyártása. Cég DIN EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszerekkel dolgozik TUV minősítéssel. Termelés a CE 73/23/AT normáknak megfelelően folyik. Gyár 1.500 m2 beltéri területen 25 alkalmazottat foglalkoztatva működik. A jellegzetes exkluzív stílusban gyártott laboratóriumi és klinikai bútorok 4 kontinensen 20 országba kerülnek exportálásra.

Vásárlóink igényeinek kielégítése érdekében, terveinket belső építészeti tervezőrendszerrel és 3 dimenziós modellezővel jelenítjük meg. Termelési rendszerünk lehetővé teszi, hogy igény szerint felhagyjunk a normákkal és így vevőink egyéni kívánalmainak is megfelelhessünk.

Bútoraink felár nélkül bármely RAL színben megrendelhetőek.

Termékeinket megtekintheti Budapesten a kiállító termünkben (Bp. 1046, Erkel Gyula u. 30) Továbbá szívesen felkeressük személyesen is a helyszínen.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!  pegadent@gmail.com